Verbonden door ervaring.

Word Ervaringswerker.

Met het delen van jouw ervaring anderen helpen. Met jouw verhaal professionals helpen beter te helpen. Kracht vinden én bieden vanuit kwetsbaarheid. Dat is ervaringswerk. Met je ervaring van herstel kun je van betekenis zijn voor een ander. Een ongelofelijk belangrijke aanvulling op de bestaande hulpverlening. Want juist met ervaring kun je echt contact maken, en veel hulp en hoop bieden aan mensen die het moeilijk hebben.

Wil jij onderzoeken of je jouw ervaringen kan inzetten voor anderen? Wil je kijken of ervaringswerk bij jou past? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Verbonden door ervaring.

Zet ervaringswerk in.

Ervaringswerkers zijn mensen die kracht bieden vanuit ervaring. Het zijn mensen die met hun ervaring van herstel van betekenis willen en kunnen zijn voor een ander. Dankzij een intensieve training kunnen zij vanuit hun persoonlijke verhaal andere inwoners helpen en professionals ondersteunen in hun werk. Het maakt van kwetsbaarheid kracht om anderen te helpen. Dat is de impact van ervaringswerk! Wil je weten of je ervaringswerk kan inzetten?

Wil je kijken of ervaringswerk bij jou past? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat maakt ervaringswerk zo uniek?

Hoop

Mensen voelen zich weer waardevol, ongeacht wat ze hebben meegemaakt. Samen met de ander onderzoeken wat mogelijk is om de situatie dragelijker te maken.

Moed

Meer focus op moed in wat de evw’ers wel doen: mensen durven hun ervaringen te delen wat ze eerder nooit eerder in hun omgeving hebben gedeeld.

Samen

Samen met de professionals, samen met andere ervaringswerkers (community)

“Een ervaringswerker stelt zichzelf open, herkent vanuit
levenservaring waar iemand mee worstelt.”