Hierbij kondigen we aan dat per 1 januari 2024 onze zeer gewaardeerde bestuurder, Michiel van der Vlies, is aangesteld als bestuurder van de gefuseerde zorgorganisatie Waardeburgh-Present de Drechtsteden en AV-regio (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden). We feliciteren Michiel van harte met deze nieuwe functie en wensen hem veel succes!

Sinds 2016 heeft Michiel een essentiƫle rol gespeeld bij MEE Plus en later bij MEEVivenz, waar hij samen met Anke Bosma het collegiaal bestuur vormde. Onder hun leiderschap is MEEVivenz uitgegroeid tot een solide lokaal verankerde organisatie met brede kennis en ervaring in het sociaal werk, variƫrend van welzijn en sociale wijkteams tot MEE (expertise) diensten en thuisbegeleiding.

Michiel heeft altijd grote interesse getoond in onze diensten en is nauw betrokken geweest bij onze medewerkers in de uitvoering. Als netwerker pur sang heeft hij waardevolle contacten en relaties onderhouden met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Zijn toewijding aan onze organisatie wordt zeer gewaardeerd.

Hoewel Michiel nu een nieuwe uitdaging aangaat, blijft MEEVivenz zich inzetten voor de ondersteuning van mensen die verschillende vormen van steun nodig hebben. Met Anke Bosma aan het roer hebben we een ervaren en gedreven bestuurder om deze missie voort te zetten. Beslissingen over de opvolging van Michiel zullen weloverwogen worden genomen in het belang van de ontwikkeling van de organisatie en de inwoners die wij ondersteunen.

Dank je wel, Michiel, voor je waardevolle bijdrage aan MEEVivenz. We wensen je het allerbeste in je nieuwe rol bij Waardeburgh-Present en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten.

Raad van Toezicht MEEVivenz