Met elkaar werken aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet

Werken bij De Sociale Basis (als onderdeel van MEEVivenz) betekent werken voor een sterke samenleving. Een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt zelf regie te hebben over het eigen leven, talenten te ontwikkelen en mee te doen.

Mooi werk met impact op vele vakgebieden

Als een van de grootste werkgevers binnen het Sociaal Domein biedt MEEVivenz een enorme diversiteit aan werk. Bekijk op onze vacature pagina jouw mogelijke nieuwe carrière stap. Of lees de verhalen van jouw toekomstige collega’s en ontdek de impact van hun werk op vele vakgebieden.

Ontwikkel je verder bij De Sociale Basis

Stagelopen bij De Sociale Basis? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. En niet alleen binnen het Sociaal Domein. Dit geldt ook voor stagemogelijkheden op ondersteunende (staf)afdelingen bijvoorbeeld finance, administratie, ICT of communicatie.

De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. Met jaarlijks vele stageplekken zit er vast een stage voor je bij.

Heb je interesse in het werken bij  onze organisatie , maar staat er in ons vacature- overzicht nét niet de baan die jou als een jasje past? Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s, dus wij nodigen je van harte uit om een open sollicitatiebrief te mailen naar  stage@meevivenz.nl